VOORBIJ !!! 2 april LENTECONCERT ONDER DE LINDEBOOM met opening toeristisch seizoen in Zoersel

Een primeur : op paasmaandag 2 april as vierden we de lente en de opening van het nieuwe toeristisch seizoen in Zoersel en dit in het Lindepaviljoen in Zoersel.

We deden dit met een uniek en onuitgegeven concert :

Hoe beleefden onze grootouders in de Kempen de lente en Pasen? Het trio Ferlande nan ons mee in de tijd en liet ons kennismaken met de mooiste lentemelodieën en -liederen die vroeger in onze Kempen weerklonken. Ferlande is een trio bestaande uit Peter Van den dries, Werner Alix en Fries Lefevere aangevuld met gastzangeres Jes Proost. Ze zongen en speelden oude liedjes op oude instrumenten over de lente, Pasen en de ontluikende natuur (de ontluikende liefde ??) .

We telden een 120 toeschouwers, wat ongeveer het maximum is voor onze locatie.

Na het optreden was er telkens een hapje en een drankje en een kennismakingsmoment. We wilden immers ook aan het publiek kenbaar maken wat er het volgende toeristisch seizoen staat te gebeuren in Zoersel en in het Land van Playsantiën.

Nog nooit was het Lindepaviljoen het toneel van een concert.  Maar het is voor herhaling vatbaar, ook al zal het moeilijk zijn om deze kwaliteit te evenaren. 

Het Lindepaviljoenteam