dag/week/maand van de poëzie in Zoersel (Halle)

Inspiratie wandeling rond poëzie 

Beste poëzieliefhebber,

Toerisme Zoersel werkte mee aan de realisatie van een inspiratiewandeling rond poëzie en dit in het kader van de dag/week/maand van de poëzie.

Een heel nieuw concept, waar je de gedichten kan zien en horen en tegelijk een mooi stukje van Zoersel (Halle) kan zien. Rita Stevens en Lutgarde Witvrouwen (leden van Toerisme Zoersel en Tilia) spraken de teksten in !

Ziehier het bericht van de gemeente !! :

week van de poëzie | inspiratiewandeling

De week van de poëzie draait dit jaar rond het thema ‘samen’. In samenwerking met Toerisme Zoersel vzw en Tilia vzw werkte de gemeente Zoersel (dienst cultuur) een coronaproof alternatief uit.

 

Poëzie verbindt, inspireert en brengt ons samen. Tijdens de week van de poëzie organiseren we een thematische wandeling, ideaal om samen met uw bubbel te doen op een prachtige winterdag. Voor deze editie konden we rekenen op de medewerking van Tilia vzw. Vrijwilligers spraken een aantal gedichten in, die u tijdens deze audio-wandeling kunt beluisteren via de app izi.TRAVEL. De wandeling, zo'n 5,5 km, loopt tot en met eind februari. Ze start aan de kerk van Halle en neemt u mee door de prachtige natuur van onze gemeente. 

poëzie tijdens het wandelen

Om te kunnen genieten van de poëzie, moet u dus de app izi.TRAVEL downloaden. Dit kan via de App Store of Google Play Store.

Als u de app opstart, krijgt u suggesties voor wandelingen in de buurt (als uw locatie van uw smartphone aanstaat). U kunt ook in de app zoeken op ‘Poëziewandeling samen door Zoersel’ .

Het is voor het eerst dat we werken met de izi.TRAVEL app. Binnenkort komen er in samenwerking met Toerisme Zoersel vzw nog meer wandelingen. Hou dus zeker onze digitale kanalen in de gaten!

nuttige links

izi.TRAVEL | App Store

izi.TRAVEL | Google Play Store