MET DE STOOMTRAM door Zoersel en omstreken

Reeds meer dan 3200 maal werd de film "Rij met de stoomtram door het Land van Playsantiën" bekeken. En zo zorgen we ervoor dat onze vijf Kempense gemeentes Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel hun mooie (dikwijls onbekende) plekjes kunnen laten zien !

Wil je ook de film zien, klik dan op https://youtu.be/LD4sDWcCh6s. Of kom naar het Lindepaviljoen (Oostmallebaan 15 te Zoersel), waar je hem kan zien op groot scherm en dit alle zaterdagen, zondagen en feestdagen in juli en augustus en alle zondagen in september van 13u00 tot 17u00. 

Je kan er meteen ook kennis maken met één van de hoofdfiguren van de film : de gebeeldhouwde linde van Zoersel ! Of je kan de roman "De Loteling" van Conscience beleven in beeldhouwwerken !

Inkom is gratis !

Een mooie bestemming bij regenweer en vakantie in eigen streek !

Wees ambassadeur van je eigen mooie streek in de Kempen en promoot de streek door berichten over de film door te sturen en te delen op Facebook. Doe dit naar al je vrienden, kenissen, familieleden........

Nodig ze uit om de regio te ontdekken of nog beter ga met hen op stap en doe hier en daar een terrasje en eet een lekker hapje. Of laat ze hier overnachten ! We hebben dat lang genoeg moeten missen. 

Of bied ze een fiets- of wandelarrangement aan. We hebben vanuit Zoersel heel mooie fietsroutes en wandelroutes die je op deze website kan downloaden !