PROGRAMMA TOERISME ZOERSEL

Programma Toerisme Zoersel vzw 

​Wat kan je doen de volgende maanden ???

De zomer is in het land en we maken nu ook weer ook graag plannen voor leuke uitstapjes. 

  • Voorbij : 7 augustus 2022    RONDJE ZOERSEL
  • We verkenden met de fiets onze drie prachtige bosrijke deelgemeenten van Zoersel tijdens een recreatieve fietstocht met start en aankomst aan het Lindepaviljoen. 
  • 28 augustus 2022    DE SCHAKEL IS TERUG 

    Op zondag 28 augustus wordt voor de 32e maal De Schakel georganiseerd. In de Antwerpse Kempen zal er weer ge-schakel-d worden langs een spinnenweb van routes.

    De deelnemers fietsen over duidelijk afgepijlde routes die in 2 richtingen lopen. Er zijn 45 start- en controleplaatsen, die "Kempenhutten" genoemd worden. Elke hut heeft een naam die verwijst naar de volksnaam van de gemeente of naar de vereniging die de hut uitbaat. Zo hebben we bijvoorbeeld de Pierenhut in Ravels, de Spetsershut in Merksplas, de Bonenpikkershut in Chaam,…..Starten tussen 8 uur en 14 uur.  We bemannen weer de Einhovenhut op het geucht Einhoven. Daar zal eten en drinken te krijgen zijn voor de hongerige en dorstige fietsers 

  • Groepsbezoeken aan het Lindepaviljoen zijn ook weer mogelijk ! Rserveren kan via deze website 

 

  • Vanaf 3/4 tot de laatste zondag van september zijn het Lindepaviljoen en het toeristisch infcentrum De Ster en ook de tentoonstelling "De Boer.... hij ploegde voort" elke zaterdag, zondag en feestdag open van 13u00 tot 17u00.

 

  • Onze mooie bierfolder over authentieke herbergen in onze buurt is ook verkrijgbaar in infopunt De Ster. Klik daarvoor ook op de bijlage hieronder !