PROGRAMMA TOERISME ZOERSEL en Land van Playsantiën

Programma Toerisme Zoersel vzw en Land van Playsantiën vzw

​Wat kan je doen de volgende maanden ???

De lente is in het land en we maken dan ook graag plannen voor covid-veilige uitstapjes. Hier is er één. Op zaterdag 3 april opent het Lindepaviljoen opnieuw zijn deuren.

En op die datum kan je ook voor het eerst het ganse Lindepaviljoen bezoeken. Het volledige gebouw is intussen via een concessie in beheer van Toerisme Zoersel vzw.

We vormden intussen de lokalen om tot een nieuwe belevenis.

Op de Lindeboom staat een bijenmeisje en dit als een eerbetoon aan de vele imkers die Zoersel in zijn geschiedenis telde ! We wilden met dat thema iets doen. Vanaf 3 april tot eind september en dit iedere zaterdag, zondag en feestdag van 13u00 tot 17u00, kan je in het Lindepaviljoen genieten van een mooie tentoonstelling rond bijen en imkers.

De imkers van Zoersel en Toerisme Zoersel sloegen daarvoor de handen in elkaar om deze mooie tentoonstelling naar Zoersel te brengen. De eerste 500 bezoekers krijgen een leuke attentie, die perfect past in het kader van de tentoonstelling "BIJ-zaak wordt HOOFD-zaak".

Je kan er tevens inspiratie opdoen voor mooie wandelingen en fietstochten in onze mooie Kempen in ons gezellig toeristisch infopunt.

Zeker een uitstapje waard !

De aanwezige gids van Toerisme Zoersel vertelt je graag welke plannen we nog hebben voor het "nieuwe " Lindepaviljoen !!

Acht mei is voor Toerisme Zoersel een belangrijke datum. Hou deze website in het oog en je ontdekt waarom !!