TENTOONSTELLING : De BIJ-zaak wordt HOOFDzaak vanaf 3 april

Op 3 april eerstkomend opent het Lindepaviljoen terug !

Op 1 januari ll. kreeg Toerisme Zoersel vzw van de gemeente Zoersel een concessie voor het ganse Lindepaviljoen. Sindsdien is hard gewerkt om vanaf 3 april terug de wandelaars, fietsers en belangstellenden te ontvangen in een mooi en gezellig kader. 

De imkers van Zoersel slaagden erin een unieke tentoonstelling over de bijen naar Zoersel te brengen. Vermits Toerisme Zoersel de eigenheid van onze gemeente nauw aan het hart draagt, waren we dan ook heel tevreden om deze tentoonstelling in het Lindepaviljoen onder te brengen en dit tot eind september. Wat is er immers meer Zoersel, dan de Zoerselse imkers !! Het houden van bijen is immers reeds eeuwen een typisch Kempense gebruik en het bloeit nu als nooit te voren. Staat er immers ook geen bijenmeisje op de gebeeldbouwde lindeboom !!

Het Lindepaviljoen is (als corona het toelaat) gratis open van 3 april tot eind septmber en dit iedere zaterdag, zondag en feestdag van 13u00 tot 17u00 (mondmasker, afstand houden en handgel gebruiken : verplicht). 

 De eerste 500 bezoekers krijgen een origineel geschenk aangeboden, dat helemaal past in de sfeer van bijen en natuur.