Voorbij !!!!!!!! VALENTIJNSWANDELING 2017

Beste vriend of vriendin van Toerisme Zoersel vzw,

Op 12 februari was het weer zover. Onze traditionele Valentijnswandeling vertrok net niet met sneeuw. De avond ervoor was die sneeuw er nog nog ! Tegen de middag hadden we grijs maar droog weer.

Toerisme Zoersel vzw en de Gezinsbond van Zoersel zorgden voor een mooie, goed afgepijlde wandeling  met lekkere proeverjes op onverwachte locaties.  

Meer dan 380 wandelaars meldden zich aan. Enkele moesten het zonder bonnetjes doen. Hoewel een grote reserve hadden genomen op het aantal ingeschrevenen moesten we, spijtig genoeg, toch enkele wandelaars zonder bonnetjes het veld insturen  

Na de warme choco of wijn, de snelle wrap, de pannenkoek, de "hartjes" speculaaskoek en de twee theelichtjes met een mooie spreuk en een kortingsbon voor het Lindepaviljoen, konden de wandelaars zich opwarmen in de zaal Den Bremberg, waar Kaloem ze vergastte op mooie volksmuziek. De Gezinsbond zorgde voor spijs en drank.

Merwaardig was het grote aantal wandelaars van ver buiten Zoersel : Mol, Kalmthout, Laakdal, Nevele, Niel, Rumst ....... Zou de liefde in de Zoersel toch beter gedijen dan in andere streken ????

 

Maar wie de liefde voelde, kon ze op die dag zeker ook volop uiten ! Dit blijkt zeker uit de foto's van Stanny Correwijn, waarvoor dank !

Nog één winterwandeling te gaan : op zondag 26 maart in Malle !! info : zie brochure op deze webpagina !