Deprecated: Required parameter $key follows optional parameter $type in /home/toerismezoersel/public_html/sites/all/modules/context/context.module on line 530

Deprecated: Required parameter $form_state follows optional parameter $input in /home/toerismezoersel/public_html/sites/all/modules/multiupload_filefield_widget/multiupload_filefield_widget.field.inc on line 134
GROEPSUITSTAPPEN IN HET LAND VAN PLAYSANTIËN | Toerisme Zoersel

GROEPSUITSTAPPEN IN HET LAND VAN PLAYSANTIËN

Groepsuitstappen 

Er is een uitgebreide brochure beschikbaar voor groepsuitstappen in Zoersel en in het Land van Playsantiën (gemeentes Malle, Lille, Ranst, Zandhoven en Zoersel). We kozen voor een brede waaier aan mogelijkheden van allerlei aard, zodat je voor iedere groep een aangepaste uitstap kunt samenstellen.

Van ezelswandelingen tot het bezoek aan een 800 jaar oude gebeeldhowude lindeboom, tot een bezoek aan een mooi art-déco-gebouw. Je vindt ze allemaal in deze brochure.

Blader er rustig in en reserveer wat best voor de groep past. Wil je nog meer info, contacteer dan de verschillende Diensten voor Toerisme in Malle, Lille, Zandhoven, Ranst of Zoersel. Of stel een vraag via deze website (pagina "contact")

De brochure kan je vinden op deze link of in de bijlage die beschikbaar is op deze webpagina.