Het Lindepaviljoen kreeg dus een totaal nieuw en eigentijds project, dat je kan ontdekken via deze webpagina's. Velen, die het project een goed hart toedragen, werden lid van de "Vrienden van de Lindeboom" en droegen daardoor financiëel bij tot de realisatie van het project. 

Ons project is echter nog niet af. We willen nog deelprojecten maken om schoolklassen van het lager onderwijs en van de eerste graad van het middelbaar te kunnen ontvangen. Daarvoor is echter extra geld nodig. Met een bijdrage van minimum 25 euro, ben je gedurende één jaar lid en kan je één jaar gratis binnen in het Lindepaviljoen. Je krijgt ook een lidkaart, een pin en een gedenkpenning, die 25 jaar geleden geslagen werd om de kunstwerken te kunnen betalen. Storten kan op BE 72 4049 0724 7116 met vermelding van je naam en adres en "Vrienden van de Lindeboom".Geef zeker ook je mailadres door, dan krijg je steeds het laatste nieuws ivm ons Lindepaviljoenproject. Verwittig ons ook via onderstaand webfomulier. 

 Zo kan je ons helpen om ons project verder uit te werken.

Word lid van de grote familie van de "Vrienden van de Lindeboom" !

Wie zijn lidkaart nog niet kreeg, kan die afhalen in het Lindepaviljoen tijdens de openingsuren. Je kan ook een mailtje sturen naar ons en we bezorgen jullie het nodige ! Dat mailtje kan je sturen via de contactpagina van deze website.

Het Lindepaviljoenteam