RSERVATIE VOOR EEN GROEPSBEZOEK AAN HET LINDEPAVILJOEN EN DE TENTOONSTELLING " DE BOER ..... HIJ PLOEGDE VOORT"

Op deze webpagina, onder de bijgevoegde foto's  kan je weer on line reserveren voor een groepsbezoek. Doe dit minimum drie weken voor de door jou vooropgestelde datum. Dan hebben wij tijd om na te gaan of er een gepaste gids vrij is voor het bezoek. We nemen in alle geval contact voor verdere afspraken.

Vanaf 25 pp zorgen wij voor een tweede gids en wordt de groep dus in twee gesplitst. 

De inkomprijs is 3 € pp (kinderen tellen mee  !) met een minimum van 45 €. Dit blijft zo, als er twee gidsen nodig zijn. 

Een klassiek bezoek duurt 1 1/2 uur ! Voor klasbezoeken kunnen speciale afspraken gemaakt worden voor bijv. een workshop waar de kinderen actief het verhaal beleven !

Zoerselse scholen kunnen, ingevolge een afspraak met de gemeente Zoersel, gratis het geheel bezoeken !

Voor groepen met rolwagens of met mensen die slecht te been zijn, wordt gewerkt met beeldschermen, zodat alle info en beelden zichtbaar zijn vanaf het gelijkvloers. 

Waar mogelijk, mogen blinden de beeldhouwwerken betasten, zodat ook zij kunnen ervaren hoe de beelden er uit zien.

Als je een groep hebt met speciale wensen (door de samenstelling van de groep), gelieve dat te vermelden, dan kijken we na of we ook voor die mensen mogelijheden hebben of we passen onze uitleg aan. 

Ook als je wensen hebt om iets de drinken met eventueel een koekje erbij, dan kan je dat aanvragen. Wij bekijken dan wat mogelijk is !