Hoe en wanneer bezoeken en reserveren voor een groep?

Het nieuwe project is open voor het publiek van het begin van het paasverlof tot de laatste zondag van september en dit iedere zon- en feestdag van 13u00 tot 17u00.

Een bezoek met een groep is echter steeds mogelijk, ook buiten deze periodes en dagen.

Groepen die buiten de normale openingsuren het Lindepaviljoen willen bezoeken met een gids, kunnen hier een verzoek (zie formulier onder de hieronder gegeven foto) indienen om een bezoek te reserveren.  Dit gebeurt best 4 weken voor de voorgestelde datum van het bezoek om ons de kans te geven een gids te reserveren. 

Voor groepen kinderen van klassen of verenigingen hebben we aangepaste bezoekformules met workshops.

Op deze website (klik hier)  vind je ook een lijst van restaurants die ons project steunen en die bereid zijn groepen te ontvangen. Neem er contact mee en vraag een maaltijd met de lekkerste producten van bij ons.  

Wil je met je groep een daguitstap ervan maken, dan kunnen we heel wat mooie voorstellen overmaken om er een prachtige dag te beleven in het Land van Playsantiën, een gemeentelijk toeritisch verband waar Zoersel deel van uitmaakt.

Je vind ook een mooie brochure voor groepsuitstappen op de linkerzijde van deze website door te klikken op deze link : http://www.toerismezoersel.be/wandelen-fietsen-eten/groepsuitstappen-het-land-van-playsanti%C3%ABn

Het Lindepaviljoenteam 

 

Openingsuren en inkomprijzen

Het nieuwe Lindepaviljoen is open alle zon- en feestdagen vanaf het begin van de paasvakantie tot en met 1 oktober en dit van 13u00 tot 17u00.

De inkomprijzen voor enkele bezoekers zijn :

  • Vrienden van de Lindeboom : vanaf datum lidmaatschap (25 €) : één jaar gratis toegang
  • tot 7 jaar : gratis
  • vanaf 7 tot 15 jaar : 2 €
  • 15 + : 3 euro

groepen :

  • 3 euro pp. met een minimum van 45 euro
  • klassen van Zoerselse scholen : gratis
  • workshopformules met kinderen (af te spreken)

Reserveren voor groepen kan via het webformulier dat je vindt onder de foto's  onder deze tekst