HET LINDEPAVILJOEN IS TOT NADER ORDER GESLOTEN WEGENS DE CORONA-PROBLEMEN !!

Hoe en wanneer bezoeken ?

Het nieuwe project is open voor het publiek van het begin van het paasverlof tot de laatste zondag van september en dit iedere zon- en feestdag van 13u00 tot 17u00. De inkom is dan gratis.

Een dergelijk bezoek is geknipt om te weten wat er te beleven valt voor een later bezoek met gids. Je kan er dan ook kennis maken met een gids die uitleg geeft over de beeldhouwwerken.

 

Groepsbezoek met een groep is steeds mogelijk, ook buiten de hoger vermelde periodes en dagen.

Groep van hoofdzakelijk kinderen (klas, familie of vereniging)

  • Hier stellen we een bezoek voor met een workshop aangepast aan de ouderdom van de kinderen. Dat kan gaan van portretten tekenen, het opzoeken van allerlei dierenfiguren in de gebeeldhouwde boom tot het maken van een eigen lindeboom door de ganse groep
  • Prijs en duurtijd  : af te spreken 

Groepsbezoek : "de Lindeboom vertelt"

  • Dit bezoek onder leiding van een gids, leidt je groep langs alle verhalen die de Lindeboom zag en hoorde vertellen tijdens zijn 800 jarige levensloop. Je hoort er er ook het verhaal van de boom zelf en van de beelden die op de boom en zijn takken gebeeldhouwd zijn.  Ook de film wordt getoond. Duurtijd : af te spreken maar maximaal 1 1/2 uur.
  • inkomprijs: 3 € pp met een minimum van 45 €

Groepsbezoek : " Op de koffie bij de LIndeboom"

  • Dit bezoek begint gezellig met een verwelkoming met koffie of thee of een lindelikeurtje met een lindekoekje.  Nadien leidt een gids je groep langs alle verhalen die de Lindeboom zag en hoorde vertellen tijdens zijn 800 jarige levensloop. Je hoort er er ook het verhaal van de boom zelf en van de beelden die op de boom en zijn takken gebeeldhouwd zijn.  Ook de film wordt getoond. Duurtijd : af te spreken maar maximaal 2 uur.
  • inkomprijs : 3 euro pp met een minimum van 45 € (inkomprijs) + 2 € pp (2 lindekoekjes +  koffie of thee of een lindelikeurtje) 

Groepsbezoek  VIP : "Feest onder de Lindeboom" 

  • een familie- of klasreunie houden in het Lindepaviljoen is ook mogelijk. We beginnen of eindigen met een glaasje bubbels. Wie foto's van vroeger op een USB-stick meebrengt of vooraf bezorgt, krijgt tijdens de toast met bubbels, die foto's te zien op drie grote schermen in de filmtoren. Een gidsleidt je groep langs alle verhalen die de Lindeboom zag en hoorde vertellen tijdens zijn 800 jarige levensloop. Je hoort er er ook het verhaal van de boom zelf en van de beelden die op de boom en zijn takken gebeeldhouwd zijn.  Ook de film wordt getoond. Duurtijd : af te spreken maar maximaal 2 1/2 uur.
  • Inkomprijs: af te spreken 

 

Voor een reservatie voor groepen, kan je hier een verzoek (zie formulier onder de hieronder gegeven foto) indienen.  Dit gebeurt best 4 weken voor de voorgestelde datum van het bezoek om ons de kans te geven een gids te reserveren. 

Op deze website (klik hier)  vind je ook een lijst van restaurants die ons project steunen en die bereid zijn groepen te ontvangen. Neem er contact mee en vraag een maaltijd met de lekkerste producten van bij ons.  

Wil je met je groep een daguitstap ervan maken, dan kunnen we heel wat mooie voorstellen overmaken om er een prachtige dag te beleven in het Land van Playsantiën, een gemeentelijk toeritisch verband waar Zoersel deel van uitmaakt. Je vind ook een mooie brochure voor groepsuitstappen op deze website door te klikken op deze link : http://www.toerismezoersel.be/wandelen-fietsen-eten/groepsuitstappen-het-land-van-playsanti%C3%ABn

Kwam je reeds op bezoek, bedenk dat we regelmatig ons aanbod aanpassen. Dat aanbod kan je steeds terugvinden op deze website.

 

We heten je graag welkom.

 

Het Lindepaviljoenteam 

Reserveren voor groepen kan via het webformulier dat je vindt onder de foto's  onder deze tekst