LOGEREN BIJ FERME NEELKE (vakantiewoning en pipowagens)

logies 

Onze charmante vakantiewoning is dé ideale uitvalsbasis voor wandelaars op zoek naar landelijke rust en jonge gezinnen die willen meeproeven van het leven op de boerderij.
Min. - Max. aantal personen: 1 tot 6

We hebben ook Pipowagens: Min. - Max. aantal personen: 1 tot 5. Mogelijkheid om een eigen tent bij de pipowagens te zetten of een Boho Glamping tent voor 4 of 6 personen bij te huren.

​ligging:

Ons boerderijtje is gelegen in landelijk en bosrijk gebied in de Kempen. Rustig en toch vlakbij alles.
Wat begonnen is met drie schaapjes en enkele kippen is ondertussen met veel liefde uitgegroeid tot een klein boerderijtje. De meeste dieren hier maken deel uit van een kweekprogramma omdat ze levend erfgoed zijn, ofwel zijn ze bij ons aanbeland en hebben we ze liefdevol opgenomen in ons gezin.

Wij, Neel en Elke, delen graag deze prachtige omgeving en verwelkomen u dan ook graag om de schaapjes en de varkentjes te aaien, de vriendschap tussen de koe en de ezeltjes te bewonderen, de kippen en de konijntjes te voederen, eieren te rapen en de wijde omgeving te ontdekken vanop de rug van één van onze ezeltjes.

extra:

Ga voor een unieke ervaring en huur bij ons een ezeltje om mee te gaan wandelen en de bossen te ontdekken. Ezels geven rust en ontspanning en zijn een geweldige metgezel voor jong en oud! 

Geniet van onze twee heerlijke sauna's en neem een verfrissende duik in de zwemvijver met apart ploeter gedeelte voor de allerkleinsten.

info:

Gesproken talen: NL- E
Contactpersoon: Elke Poppe
Adres: Liefkenshoek 56, 2980 Halle-Zoersel
Mobiel: 0032 (0)484 505 944
Email: mail@fermeneelke.be*protected email*
Website: www.fermeneelke.be
Hoevetoerisme: actieve boerderij
Wij zijn lid van Velt en Natuurpunt en werken samen met Natuur en Landschap de Voorkempen

De prijslijst is te vinden op onze website:  www.fermeneelke.be

 

 

 

 

 

 

Afbeelding: