VAKANTIEWONING MUSHOEVE

VAKANTIEWONING

MUSHOEVE

Dichtbij er toch helemaal tussenuit zijn!

Dat kan in vakantiewoning “Mushoeve”, een groene oase gelegen in Zoersel, in de prachtige Antwerpse Kempen.

Ligging

De locatie is zeer gemakkelijk bereikbaar via de afrit Zoersel op de E34 tussen Turnhout en Antwerpen. Talrijke fiets- en wandelroutes passeren de hoeve. Op 5 minuten wandelen bevindt u zich in een stukje bosrijk paradijs.

Logies

Onze Kempische langgevelhoeve is in 2019 volledig gerenoveerd en voorzien van alle hedendaags comfort. Op de benedenverdieping kan je vertoeven in de ruime living met open, volledig uitgeruste keuken, grote zitbank en lange eettafel met prachtig zicht op de uitgestrekte tuin. In het oorspronkelijke woongedeelte zijn authentieke elementen behouden en bevindt zich een gezellige zithoek met digitale tv en dvd speler. De zuid gerichte tuin heeft een deels overdekt terras met grote tuintafel en lounge zithoek. Op de bovenverdieping bevinden zich 5 tweepersoonskamers: 2 ruime comfortkamers, elk met een badkamer waarvan één met extra ligbad, 2 standaardkamers met gemeenschappelijke badkamer en 1 kinderkamer. Een extra kinderbed is eveneens aanwezig. De hoeve beschikt over 6 toiletten. Alle ruimtes hebben aircoheaters en gratis wifi.

Troeven

Door het behoud van authentieke elementen bij de renovatie, biedt de Mushoeve een gezellige huiselijkheid waarin je je onmiddellijk thuis voelt. In de ruime tuin met deels overdekt terras kom je helemaal tot rust terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in het speelbos achteraan. Talrijke fiets- en wandelroutes passeren de hoeve. Kaarten met uitgestippelde routes en arrangementen liggen ter beschikking. In de nabije omgeving valt er zowel voor jong als oud van alles te beleven: naast de eigen niet te missen bezienswaardigheden van Zoersel, behoren een bezoekje aan de Westmalse trappistenabdij, een namiddag in Wechelderzande Speelstad, Bobbejaanland of de Lilse Bergen tot verrijkende en ontspannende mogelijkheden.

Contact

GSM-nummer: +32496808201

E-mail: info@mushoeve.be

Website: www.mushoeve.be

 

 

 

 

Afbeelding: