Deprecated: Required parameter $key follows optional parameter $type in /home/toerismezoersel/public_html/sites/all/modules/context/context.module on line 530

Deprecated: Required parameter $form_state follows optional parameter $input in /home/toerismezoersel/public_html/sites/all/modules/multiupload_filefield_widget/multiupload_filefield_widget.field.inc on line 134
VALENTIJNSWANDELING 2023 | Toerisme Zoersel

VALENTIJNSWANDELING 2023

Beste vrienden van Toerisme Zoersel

12 februari Valentijnswandeling te Zoersel

Toerisme Zoersel vzw heeft het genoegen u terug te mogen uitnodigen op haar Valentijnswandeling op Zondag 12 februari 2023.

Wij hebben voor u een mooie traject uitgestippeld van 9,5 km die onze deelgemeente Sint-Antonius in de kijker zet. Als kers op de taart bieden wij u de mogelijkheid om deel te nemen aan  een bezoek aan de unieke buffelboerderij die langs het wandeltraject ligt.

Enkel wie vooraf en tijdig inschrijft, kan genieten van enkele traktaties onderweg.

Inschrijven: mail aan toerisme.zoersel@gmail.com met het aantal deelnemers van uw groep, u ontvangt dan een betaalverzoek van 5€ per persoon.

Na de wandeling kan u terug op krachten komen in ons Valentijnskaffee waar u op regelmatige tijdstippen kan genieten van een live optreden van onze huismuzikant.

Wij zien er alvast naar uit u te mogen verwelkomen !

Praktisch:

Datum: zondag 12 februari 2023

Vertrek en aankomst:  zaal Het Klavier, Achterstraat 22 Zoersel  - (Sint Antonius)

Vertrektijden: tussen 11:00h en 14:00h

Inschrijven: mail aan: toerismezoersel@gmail.com

 

Vriendelijke groeten,

vzw Toerisme Zoersel