Welkom in Zoersel

GOED NIEUWS : TIEN NIEUWE WANDELFOLDERS !

Na de succesvolle lancering door het land van Playsantiën van de stoomtramfilm op 3 juli en de daarbij horende fietsroutes met een fotowedstrijd er bovenop, na de publicatie door Toerisme Zoersel vzw van 4 nieuwe fietsroutes, komen er sinds deze week ook tien nieuwe wandelroutes beschikbaar.

De vrijwilligers van het Lindepaviljoen (Oostmallebaan 15 Zoersel) willen een inspanning doen om de nieuwe wandelroutes zo snel mogelijk ter beschikking te stellen, ondanks de nieuwe ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Wandelen in onze eigen mooie streek is een leuk alternatief voor andere ontspanningsmogelijkheden, die nu misschien tijdelijk niet meer mogelijk zijn. Bovendien kunt u de wandelingen beginnen of eindigen in één van onze mooie horecazaken, die uw steun nu meer dan nodig hebben.

De wandelingen staat vanaf 4 augustus ook op deze website en zijn downloadbaar !! Klik daarvoor hier : https://www.toerismezoersel.be/wandelen-fietsen-eten/wandelen-zoersel

Het Lindepaviljoen blijft dus open: iedere zaterdag en zondag in de maand augustus en iedere zondag in de maand september tussen 13 en 17 uur. De tien nieuwe wandelfolders, gebundeld in een mooi pakketje, kunnen tijdens de openingsuren van het Lindepaviljoen verkregen worden. Omwille van de beperkte oplage kunt u één bundeltje per gezin verkrijgen.

Is fietsen meer uw ding? Dan kunt u ook nog steeds een pakketje van onze nieuwe fietsfolders verkrijgen (ook één bundeltje per gezin).

In het Lindepaviljoen kunt u ook nog steeds de nieuwe stoomtramfilm bekijken. Om te voldoen aan de veiligheidsvoorwaarden zal de stoomtramfilm op tv-schermen vertoond worden in de filmtoren van het Lindepaviljoen en niet meer op het grote scherm. U kunt de film ook ‘in uw kot’ bekijken op YouTube via deze link (https://youtu.be/LD4sDWcCh6s).

 

 

 

 

Met de film van de stoomtram zijn ook 4 bijhorende fietsroutes gerealiseerd. Ze doen de locaties van de film aan.  En er is een mooie fotoprijskamp aan verbonden met een prijzenpot van 1300 euro. De hoofdprijs is een waardebon van 1000 euro te spenderen in een vakantieresort in Zuid-Frankrijk nl. Vayamundo Quillan. Meer info op www.landvanplaysantien.be.