Welkom in Zoersel

WINTERWANDELEN, POEZIEWANDELEN EN PUZZELEN !

Weer wat nieuws in onze mooie streek 

Puzzels

Eerst even iets over puzzels, meer bepaald puzzels met foto's van ons Land van Playsantiën. Zoek jij nog een leuk cadeautje? Land van Playsantiën brengt een puzzel van 1.000 stukjes uit waarbij enkele mooie toeristische bezienswaardigheden uit Malle, Lille, Zoersel, Zandhoven en Ranst in de kijker staan.
Voor 15 euro puzzel je mee aan het Playsantste Land! 

De puzzels zijn te krijgen in het toerismekantoor in Malle en in de gemeentehuizen van Ranst, Zoersel, Lille en Zandhoven. Wel eerst even een afspraak maken !!

Winterwandelen 

Kom mee winterwandelen in het Land van Playsantiën

Het toeristisch samenwerkingsverband Land van Playsantiën lanceerde een winterwandelpakket. Het pakket bevat naast prachtige wandelingen doorheen Zoersel, Lille, Zandhoven, Malle en Ranst ook een heel wat lokaal lekkers.

Net zoals alle andere jaren werkte Land van Playsantiën ook in 2021 enkele prachtige winterwandelingen uit. Anders dan vorige jaren zullen wandelaars niet op een vaste dag in Malle, Zoersel, Lille, Ranst en Zandhoven kunnen wandelen met proevertjes onderweg.

De Toeristische vzw werkte een coronaproof alternatief uit waarbij geïnteresseerden via www.landvanplaysantien.be hun winterwandelpakket op voorhand kunnen bestellen.

Dit is inmiddels gebeurd en bijna 400 personen bestelden het lekkere winterwandelpakket. Velen zullen niet kunnen wachten tot ze aan het wandelen zijn om van het lekkers te proeven !

In het pakket zitten immers proevertjes uit alle vijf de gemeenten die deel uitmaken van het Land van Playsantiën én de verschillende wandelingen. Zo kunnen deelnemers zelf kiezen wanneer ze aan de koekjes, chocolaatjes en al het andere lekkers van lokale handelaars beginnen en wanneer ze al die calorieën er weer af wandelen met de uitgestippelde routes.

Poëzie : inspiratiewandeling

De gemeente Zoersel, Toerisme Zoersel vzw en tilia vzw werkten een mooie wandeling uit rond poëzieen dit volgens een heel nieuw concept. Onderweg kunnen jullie de gedichten zien en horen, terwijl je in prachtige bossen van Halle wandelt !!

Meer info kan je vinden door hierop te klikken  

PS

​Het Lindepaviljoen is intussen gesloten tot 4 april 2021 om de werken uit te voeren die gepland zijn voor de realisatie van een toeristisch infocentrum, een promotiepunt voor streekproducten en een project voor gezinnen met jonge kinderen.