Welkom in Zoersel

WANDELEN : TEN ZEERSTE AANBEVOLEN !!

Na de succesvolle lancering door het land van Playsantiën van de stoomtramfilm op 3 juli en de daarbij horende fietsroutes met een fotowedstrijd er bovenop, na de publicatie door Toerisme Zoersel vzw van 4 nieuwe fietsroutes, kwamen er ook tien nieuwe wandelroutes beschikbaar.

Wandelen in onze eigen mooie streek is een leuk alternatief voor andere ontspanningsmogelijkheden, die nu misschien tijdelijk niet meer mogelijk zijn. Bovendien kunt u de wandelingen beginnen of eindigen in één van onze mooie horecazaken, die uw steun nu meer dan nodig hebben.

De wandelingen staat vanaf 4 augustus ook op deze website en zijn downloadbaar !! Klik daarvoor hier : https://www.toerismezoersel.be/wandelen-fietsen-eten/wandelen-zoersel.

Intussen starten het culinair wandelen ook terug op ! Meer info op www.landvanplaysantien.be 

De tien nieuwe wandelfolders, kunnen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis verkregen worden. 

Is fietsen meer uw ding? Dan kunt u ook nog steeds een pakketje van onze nieuwe fietsfolders verkrijgen.

U kunt de film ‘in uw kot’ bekijken op YouTube via deze link (https://youtu.be/LD4sDWcCh6s).

Met de film van de stoomtram zijn ook 4 bijhorende fietsroutes gerealiseerd. Ze doen de locaties van de film aan.  En er is een mooie fotoprijskamp aan verbonden met een prijzenpot van 1300 euro. De hoofdprijs is een waardebon van 1000 euro te spenderen in een vakantieresort in Zuid-Frankrijk nl. Vayamundo Quillan. Meer info op www.landvanplaysantien.be.​Het Lindepaviljoen is intussen gesloten tot april 2021 om de werken uit te voeren die gepland zijn voor de realisatie van een toeristsich infocentrum, een promotiepunt voor streekproducten en een project voor gezinnen met jonge kinderen.  

​Het Lindepaviljoen is intussen gesloten tot april 2021 om de werken uit te voeren die gepland zijn voor de realisatie van een toeristsich infocentrum, een promotiepunt voor streekproducten en een project voor gezinnen met jonge kinderen.