Welkom in Zoersel

WINTERWANDELEN EN PUZZELEN !

We gaan weer winterwandelen !!

Maar eerst even iets over puzzels, meer bepaald puzzels met foto's van ons Land van Playsantiën. Zoek jij nog een leuk cadeautje? Land van Playsantiën brengt een puzzel van 1.000 stukjes uit waarbij enkele mooie toeristische bezienswaardigheden uit Malle, Lille, Zoersel, Zandhoven en Ranst in de kijker staan.
Voor 15 euro puzzel je mee aan het Playsantste Land! 

De puzzels zijn te krijgen in het toerismekantoor in Malle en in de gemeentehuizen van Ranst, Zoersel, Lille en Zandhoven. Wel eerst even een afspraak maken !!

Kom mee winterwandelen in het Land van Playsantiën

Het toeristisch samenwerkingsverband Land van Playsantiën lanceert een winterwandelpakket. Het pakket bevat naast prachtige wandelingen doorheen Zoersel, Lille, Zandhoven, Malle en Ranst ook een heel wat lokaal lekkers.

Net zoals alle andere jaren werkt Land van Playsantiën ook in 2021 enkele prachtige winterwandelingen uit. Anders dan vorige jaren zullen wandelaars niet op een vaste dag in Malle, Zoersel, Lille, Ranst en Zandhoven kunnen wandelen met proevertjes onderweg.

De Toeristische vzw werkte een coronaproof alternatief uit waarbij geïnteresseerden via www.landvanplaysantien.be hun winterwandelpakket op voorhand kunnen bestellen.

In het pakket, dat 20 euro kost, zitten proevertjes uit alle vijf de gemeenten die deel uitmaken van het Land van Playsantiën én de verschillende wandelingen. Zo kunnen deelnemers zelf kiezen wanneer ze aan de koekjes, chocolaatjes en al het andere lekkers van lokale handelaars beginnen en wanneer ze al die calorieën er weer af wandelen met de uitgestippelde routes.

Wie graag een pakket bestelt, kan dat doen tot en met 24 januari via www.landvanplaysantien.be. Het pakket afhalen kan gedurende heel de maand februari op een afhaalpunt in Malle, Zoersel, Ranst, Lille of Zandhoven.

Land van Playsantiën is een toeristisch samenwerkingsverband tussen de gemeenten Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel dat in 2005 werd opgericht. Het doel van Land van Playsantiën is om het toerisme en de recreatie in de vijf gemeenten te bevorderen door eigen activiteiten te brengen en de werking op gemeentelijk niveau te versterkten. Gekende jaarlijkse activiteiten van Land van Playsantiën zijn onder andere het winterwandelen, het fietsvierluik en het culinair wandelen en fietsen.

Meer info:

Land van Playsantiën, Antwerpsesteenweg 246, Malle, 0470 90 15 19 of 03 310 05 13, info@landvanplaysantien.be, www.landvanplaysantien.be

PS

​Het Lindepaviljoen is intussen gesloten tot april 2021 om de werken uit te voeren die gepland zijn voor de realisatie van een toeristisch infocentrum, een promotiepunt voor streekproducten en een project voor gezinnen met jonge kinderen.