Welkom in Zoersel

GOED NIEUWS !!! De STOOMTRAMFILM IS ER !

Reeds 1583 maal op vier dagen tijd werd de film "Rij met de stoomtram door het Land van Playsantiën" op youtube bekeken. En zo zorgen we ervoor dat onze vijf Kempense gemeentes Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel hun mooie (dikwijls onbekende) plekjes kunnen laten zien ! Wil je ook de film zien, klik dan op https://youtu.be/LD4sDWcCh6s. Of kom naar het Lindepaviljoen (Oostmallebaan 15 te Zoersel), waar je hem kan zien op groot scherm en dit alle zaterdagen, zondagen en feestdagen in juli en augustus en alle zondagen in september van 13u00 tot 17u00. Het kan ook nog op 8, 9,10 juli van 16u00 tot 20u00.

Je kan er meteen ook kennis maken met één van de hoofdfiguren van de film : de gebeeldhouwde linde van Zoersel ! Of je kan de roman "De Loteling" van Conscience beleven in beeldhouwwerken !

Inkom is gratis !

Een mooie bestemming bij mooir weer of regenweer en in elk geval : vakantie in eigen streek !!!!!

 

 

Met de film van de stoomtram zijn ook 4 bijhorende fietsroutes gerealiseerd. Ze doen de locaties van de film aan.  En er is een mooie fotoprijskamp aan verbonden met een prijzenpot van 1300 euro. De hoofdprijs is een waardebon van 1000 euro te spenderen in een vakantieresort in Zuid-Frankrijk nl. Vayamundo Quillan. Meer info op www.landvanplaysantien.be.

Toerisme Zoersel realiseerde ook vier nieuwe fietsroutes. Het zijn dagfietstochten die in Zoersel aan het Lindepaviljoen vertrekken  en Lier, Turnhout,  Herentals en Hoogstraten aan doen. Vier Kempense steden met heel veel terrasjes en elk een mooi begijnhof !! Je vindt ze hier op deze website !

Binnenkort zijn er ook tien vernieuwde Zoerselse wandelingen klaar.

Je kan flyers en folders van al deze zaken vinden in het Lindepaviljoen (Ootsmallebaan 15 te Zoersel).